Spreker

WORKSHOP 

Carina treedt regelmatig op als spreker, zowel binnen- als buiten de politieorganisatie.

De lezingen variëren van serieuze onderwerpen als :Cold Cases, DNA, De identificatie van onbekende doden in Amsterdam tot 'CSI FOR DUMMIES' ; een forensische lezing met een knipoog die in boekhandels en bibliotheken druk bezocht wordt, maar ook te boeken is voor bedrijven en conferenties. Laat je meenemen in een onderzoek op de plaats delict!

De lezing 'Duizend en een verhalen' gaat over haar werk als forensisch cold case rechercheur en haar inspanningen om naamloze doden alsnog een naam te geven, ook na tientallen jaren.

 

Ook was ze als spreker bij de TEDx van de Universiteit van Amsterdam te horen en op de jaarlijkse Columbuslezing van ArboNed.

 

Voor Stichting Dedicon sprak Carina haar eigen boeken in zodat ze als luisterboeken beschikbaar zijn voor mensen met een leesbeperking.


Ze is te horen in podcasts oa 'De Onbekende Dode' ,'De moord op Patrick', 'Mathildes Mysterie' , 'Het Onderzoeksbureau' en De moord op Marietje Kessels. Voor de zesdelige docu 'Pact met de Duivel' presenteerde ze de diorama's van de plaatsen delict. Ook is ze te horen als VoiceOver en-of als deelnemer in diverse podcasts..

Carina is als spreker te boeken via: Zij Spreekt Sprekersbureau of rechtstreeks via auteurcarina@outlook.com

Voor een een masterclass en signeersessie via:  De Schrijverscentrale  of rechtstreeks via auteurcarina@outlook.com

Op zoek naar een Voiceover ? Inspreken boeken, documentaires, korte (reclame) boodschappen.

Contact via auteurcarina@outlook.com